sábado, 29 de marzo de 2014

AGENDA 21

Aquesta setmana ha estat amb nosaltres Diana, de l´Agenda 21. Dimarts ens va explicar coses molt interessants com d´on procedeixen  totes aquelles coses que estan fetes amb plàstic i que utilitzem cada dia, l´orige de l´alumini ( com el que gastem de vegades per dur l´esmorzar) o el del paper. Vam parlar sobre la importància de no malbaratar totes aquestes matèries primeres i fer- ne un ús responsable per tal de contribuir al desenvolupament sostenible.
                                    
                                    
                                    
 També vam parlar sobre la importància de "les 3 R´s": Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Què podem fer nosaltres al respecte?
                                    
                                              




 Divendres vam tornar a tindre altra sessió de l´Agenda 21 i explicàrem les nostres idees per aportar el nostre granet d´arena a la conservació del Medi Ambient: portar l´esmorzar en un tupper en lloc de paper d´alumini, intentar vindre al col·legi en bici o a peu si és possible, emprar més el transport públic, reutilitzar botelles o caixes per emmagatzemar coses, dutxar-nos en lloc de banyar-nos, tancar bé portes i finestres si están els radiadors engegats, etc.
Després, varem fer un taller de polseres amb material reciclat on cadascú es va confeccionar la seua pròpia polsera utilitzant restes de tela i tres anelles de llaunes de refresc: una per cada R del reciclatge.
                                   
                                   
                                   
                                     
                                                 
                                  
Ens van quedar xulíssimes!!

La veritat és que ens han agradat molt aquestes sessions i hem aprés a fer un ús més responsable de les coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Por favor, sé siempre respetuoso/a en tus comentarios y no olvides revisar tu ortografía. Gracias.